Om du är sjukskriven över två veckor, har frekventa mindre sjukskrivningar eller riskerar att hamna i sjukskrivning erbjuds du hjälp att koordinera din rehabilitering. Vår rehabkoordinator är Monica Hammarstrand. Du bokar själv besök eller telefontid till henne via webbtidboken eller ringer via TeleQ:15580.

På vårdcentralen läkarhuset jobbar vi i team vad det gäller rehabilitering. Förutom läkaren kommer du att få hjälp av sjukgymnast, psykosocialresurs, psykolog och eller rehabkoordinator beroende på vilka behov just du har.

Tillsammans med dig planlägger vi din rehabilitering så du kan komma tillbaka till arbete och vardagsliv igen på ett hållbart sätt. Din arbetsgivare har ett rehabansvar för dig som varit sjukskriven i mer än fyra veckor och vi hjälper dig att hålla kontakten.

Att vara sjukskriven innebär ett aktivt arbete till att komma tillbaka till ett bättre vardagsliv. Du erbjuds att delta i ett livsstilsprogram som ska bidraga till att du ska må bättre och kunna göra din rehabilitering enklare.  Din planering skrivs i jounalen  som du kan läsa via 1177.
 

Bli mer delaktig i din vård! 

Genom 1177's e-tjänster kan du bland annat se din journal och boka besök. 
Instruktioner