I dagens samhälle är många  sjukdomar kopplade till vår livsstil. Ohälsosamma levnadsvanor utgör en ökad risk för att utveckla ohälsa. 

För dig som vill styra ditt liv mot ett hälsosammare mönster,  erbjuder vi enskila samtal. Vi utgår då från din livssituation och fokus blir på den/de förändringar du vill göra.

Tobaksavvänjning erbjuds av vår diplomerade tobaksavvänjare Mari Bergenholtz (läs mer under fliken tobaksavvänjning).

Är ditt problem relaterat till kosten? Blir det för mycket socker/fet eller alkohol? Har du över/undervikt, mag/tarmkatarr, förstoppning eller perioder under dagen då du känner dig låg i energi? Du erbjuds hjälp av Mari Bergenholtz som är aktuell i det femåriga forskningsprojektet Våga Vara mätt, vilket belyser dessa punkter. Du erbjuds individuel stöttning att utifrån dina möjligheter göra en varaktig livstilförändring gällande din kost. Föreläsning i ämnet och stöttning i grupp erbjuds i Hälsoträffen "Balans i magen".

Vi erbjuder gruppträffar i form av hälsoträffar, meningsfull promenad och balans i kupolen. Alla dessa träffar kostar 50kr/ gång och läggs på ditt högkostnadskort. Du är välkommen att anmäla dig i receptionen i förväg eller en stund innan start. Läs mer under fliken AKTIVITETER.

  • Onsdagar klockan 15:45 -16:45 Hälsoträffar se 
  • Meningfull promenad fredgar klockan 11:00-12:00
  • Balans i Kupolen tisdagar 11:00-11:40

 

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

Telefon: 0372-15580